Nieuwe collega Sophie versterkt ons team!
30 januari 2013 - I.v.m. langdurige ziekte van Christa komt vanaf 18-1-2013 Sophie Hulshof bij ons waarnemen.Sophie is werkzaam als verloskundige sinds juli 2012 en heeft eerder gewerkt in een lees meer »
Happy new year!
2 januari 2013 - Christa, Carla, Femke, Marloes, Myrthe en Hillegonda wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar, dat er in 2013 maar veel moeders zo goed mogelijk mogen bevallen van gezonde kinde lees meer »
Remifentanil ter pijnstilling bij de baring beschikbaar!
18 oktober 2012 - Naast de epiduraal (ruggenprik) en pethidine-injectie is nu ook Remifentanil mogelijk als pijnstillingsmethode tijdens de baring in het MST. Het middel Remifentanil is een mor lees meer »
Verloskundigenpraktijk Vivre geaccrediteerd als eerste praktijk in Twente
9 augustus 2012 - In maart 2012 is verloskundigenpraktijk Vivre als eerste praktijk in Twente geaccrediteerd! Dit houdt in dat de zorg binnen de praktijk getoetst is door een onafhankelijk bur lees meer »
Welkom op onze nieuwe site!
7 augustus 2012 - Er is hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl en website voor onze praktijk, zie hier het resultaat. De komende tijd zullen we de site aanvullen met informatie zodat dit jullie lees meer »
1
2
3
4
website by sitework
2019 - Vivre Verloskundigen Praktijk Enschede | disclaimer | privacy verklaring