DISCLAIMER

Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Verloskundigenpraktijk Vivre spant er zich voor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
Verloskundigenpraktijk Vivre is niet aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.
Verloskundigenpraktijk Vivre mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Verloskundigenpraktijk Vivre is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging. Behoudens deze disclaimer, is de uitgever niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachting van die bestanden in.
De inhoud van deze webpagina in welke vorm dan ook, mag op geen enkele wijze gebruikt of vermenigvuldigd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Verloskundigenpraktijk Vivre. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.

Nadere informatie: Vragen die betrekking hebben tot de webpagina dienen gericht worden tot Verloskundigenpraktijk Vivre.

Tot slot: we vinden het erg leuk om jullie prachtige geboortekaartjes te ontvangen. We hangen deze dan ook graag op het prikbord in onze wachtkamer. Wens je dit liever niet, vermeld dit dan even bij het delen van jullie geboorte-aankondiging.

© mr. F.J. Van Eeckhoutte, ICT/IE-advocaat, Amersfoort, www.annotatie.nl

AdminDisclaimer