KINDERWENS

Ook wanneer je nog niet zwanger bent, ben je van harte welkom bij ons op het kinderwensspreekuur. We geven je dan advies over gezond zwanger worden en helpen je bij het verkrijgen van inzicht in je menstruele cyclus. Naast de gezondheid bevorderende adviezen, bespreken we ook of er eventuele risico’s aanwezig lijken te zijn in jouw situatie. Indien gewenst, kunnen we je ook onderzoek doorverwijzen naar een andere professional voor vervolgonderzoek, zoals een huisarts, gynaecoloog of fertiliteitsarts.

Op de website www.zwangerwijzer.nl kun je anoniem een vragenlijst invullen waarmee je kunt checken of er misschien een risico is voor jouw eigen gezondheid of die van jouw kindje. Er is voor mannen en vrouwen een aparte vragenlijst beschikbaar. Deze vragenlijst kun je van tevoren naar ons mailen of je neemt hem mee naar het consult. Gezamenlijk kijken we dan naar de belangrijke aandachtspunten. Het kinderwensspreekuur vindt discreet plaats, we plannen dit buiten het reguliere zwangerenspreekuur om.

De kosten voor het kinderwensconsult bedragen €40,- Helaas vergoeden nog niet alle zorgverzekeraars de kosten voor dit consult.

AdminKinderwens